Honkaranta

(2 + 10 henkeä, 50.0 m²)

Useamman rakennuksen järvenrantakohde aurinkoisella isolla tontilla lähellä pääkaupunkiseutua. Soveltuu hyvin kahdelle perheelle tai esim. kolmelle pariskunnalle. Kohdetta vuokrataankin vain perheille tai vastaaville.

Lautarakenteinen mökki, jossa tupakeittiössä vuodesohva 2:lle, makuuhuoneessa kaksi vuodetta, lasitettu oleskelukuisti. Aittarakennuksessa kaksi makuuhuonetta, toisessa parivuode ja kerrossänky ja toisessa kaksi vuodetta. Rantasauna, jossa pesuhuone (lämminsuihku ja vesipata), löylyhuone (puukiuas) ja pukuhuone, jossa vuodesohva kahdelle ja takka. Rantasauna on yhteydessä laituriin. Kylmä vesi tulee omasta porakaivosta.

Hyvät kalastusmahdollisuudet. Oma laituri, vene sekä kumivene ja kanootti. Järvessä on valmiina kesällä ja syksyllä 3 katiskaa laiturista 50-100 metrin päässä (merkitty omistajan nimellä). Mato-onkia myös saatavilla. Hyvinkääntie nro 25 kulkee n. 200 metrin päässä. Lähin ravintola on grillikioski. Kattavammat Mäntsälän palvelut n. 10 km:n päässä ja Hyvinkään palvelut n. 15 km:n päässä.

Varustelu

Sähkövalo, sähköhella, jääkaappi ja pakastin, sähkölämmitys, avotakka, lämmin vesi, ulkokäymälä, mikroaaltouuni, tv, radio, siirrettävä ulkogrilli, pinnasänky, syöttötuoli. Ei tupakointia, lemmikkieläimet sallittu.

Sijainti ja etäisyydet

Helsinki 69 km, ravintola 400 m, kauppa 10 km, naapuri 100 m.

Katso Honkarannan sijanti kartalla

Hinnat

Viikko 690€, viikonloppu 390€ ja yksi vuorokausi 225€.
Hinnat ilman toimituskuluja. Minimivuokraus 2 vuorokautta.

Honkaranta on varauskalenterissa numerolla 32. Huvila on vapaa jos se kalenterissa näkyy keltaisena tai valkoisena ja varattu, jos se näkyy punaisena tai sinisenä.

Varaa kohde tästä

Kuvia kohteesta

Keittiö

Olohuone

Sauna