Vanha talli

Vanha Talli on vanhasta hevostallista entisöity modernilla kokoustekniikalla varustettu upea huvila, jossa lomailun lisäksi sujuvat niin kokoukset kuin monenlaiset juhlatkin. Alakerrassa on iso keittiö jossa hellan ja uunin lisäksi kaksi jääkaappia, kylmäkaappi ja pakastin. Myös mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin sekä astiat noin 70 hengelle. Seuraavassa huoneessa on kokous- juhlatila videotykkeineen ja kokoustarpeineen. Sitten seuraa takkahuone ja viimeisenä saunaosasto jossa myös jääkaappi. Yläkerrassa on kaksi isoa makuuhuonetta ja yksi pienempi. Yhteensä 15 petipaikkaa. Ylhäällä on yksi wc ja alakerrassa kaksi. Tallissa on myös koko rakennuksen pituinen veranta kaasugrilleineen.

Katso vanhan tallin esittelyvideo

Alue tarjoaa upeat yksityiset puitteet virkistyspäiville, ohjelmapalveluille, eräruokailulle ja -kursseille. Vanha Talli tarjoaa puitteet koulutus - ja seminaaripäivänne pitopaikaksi.

Hinnasto

Hinnat: 660€ ensimmäinen vrk ja 300€ seuraavat vuorokaudet

Vanha talli on varauskalenterissa numerolla 9. Huvila on vapaa jos se kalenterissa näkyy keltaisena tai valkoisena ja varattu, jos se näkyy punaisena tai sinisenä.

Varaa kohde tästä


Ohjelmapalveluja Vanhan tallin alueella

Yhteistyökumppanimme kanssa järjestämme yrityksille ja ryhmille reipasta ulkoilmaohjelmaa. Tallin läheisyydessä aukeaa hienot maastot erilaisille luontoelämyksille. Pyydä tarjous ryhmällesi.

Kuvia kohteesta

Oleskelutilat

Kokoustilat

Ruokailutila

Sauna

Yläkerta

Yläkerta

Yläkerta

Terassi