Vanha Talli

Vanha Talli on vanhasta hevostallista entisöity modernilla kokoustekniikalla varustettu upea huvila, jossa lomailun lisäksi sujuvat niin kokoukset kuin monenlaiset juhlatkin. Alakerrassa on iso keittiö jossa hellan ja uunin lisäksi kaksi jääkaappia, kylmäkaappi ja pakastin. Myös mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin sekä astiat noin 70 hengelle. Seuraavassa huoneessa on kokous- juhlatila videotykkeineen ja kokoustarpeineen. Sitten seuraa tilava takkahuone ja viimeisenä vielä suurehko saunaosasto, jossa myös jääkaappi. Yläkerrassa on ison aulan lisäksi kaksi isoa makuuhuonetta ja yksi pienempi. Yhteensä 15 petipaikkaa. Ylhäällä on yksi wc ja alakerrassa kaksi. Tallissa on myös koko rakennuksen pituinen veranta kaasugrilleineen.

Katso vanhan tallin esittelyvideo

Alue tarjoaa upeat yksityiset puitteet virkistyspäiville, ohjelmapalveluille, eräruokailulle ja kursseille.
Vanha Talli on persoonallinen valinta koulutus - ja seminaaripäivänne pitopaikaksi. Vanhalla Tallilla vietät varmasti mieleenpainuvassa paikassa myös monenlaiset perhejuhlat ja ystäväporukan rennot illanistujaiset.

Tavataan Tallilla!

Hinnasto

Hinnat: 660€ ensimmäinen vuorokausi ja 300€ seuraavat vuorokaudet.

150€:n lisähintaan saat myös käyttöösi syksyllä 2022 saapuneen takaterassilla sijaitsevan porealtaan.Vanha talli on varauskalenterissa numerolla 9. Huvila on vapaa jos se kalenterissa näkyy keltaisena tai valkoisena ja varattu, jos se näkyy punaisena tai sinisenä.

Varaa kohde tästä


Ohjelmapalveluja Vanhan tallin alueella

Yhteistyökumppanimme kanssa järjestämme yrityksille ja ryhmille reipasta ulkoilmaohjelmaa. Tallin läheisyydestä aukeavat hienot maastot erilaisille luontoelämyksille. Pyydä tarjous ryhmällesi.

Kuvia kohteesta

Tervetuloa Tallille!

Oleskelutilat

Kokoustilat

Keittiö

Ruokailutila

Sauna

Pilari-kiuas

Pukuhuone

Takkahuone

Yläkerran aula

Yläkerran makuuhuone

Meillä yöpyvät myös lemmikit

Etuterassi

Etuterassi

Takaterassi

Takaterassi

Lähiluontoa

Kauniita retkeilymaisemia

Rentouttavia lenkkipolkuja

Poreamme

Poreamme valaistuna, valittavissa myös muita värejä